Webmaster kaynak / forum / web araçları
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Webmaster kaynak / forum / web araçları

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Diyetisyenim Kabızlık Problemime Yardımcı Olması İçin Psyllium Husk Fiber Önerdi

YazarMesaj
nullsix

Diyetisyenim Kabızlık Problemime Yardımcı Olması İçin Psyllium Husk Fiber Önerdi Empty
MesajKonu: Diyetisyenim Kabızlık Problemime Yardımcı Olması İçin Psyllium Husk Fiber Önerdi   Diyetisyenim Kabızlık Problemime Yardımcı Olması İçin Psyllium Husk Fiber Önerdi I_icon_minitimePerş. Tem. 24, 2014 7:24 pm

Diyetisyenim Kabızlık Problemime Yardımcı Olması İçin Psyllium Husk Fiber Önerdi

Fazla kilolu birisi olarak birde sürekli olarak kabızlık sorunu ile karşılaşıyordum. Bende hem kilolarımdan kurtulmak hemde doğru beslenerek kabızlık sorunumdan kurtulabilmek için diyetisyene başvurdum. Diyetisyenim yaptığı incelemelerden sonra iştahımın haddinden fazla olduğunu önce bunu kesmemeiz gerektiğini söyledi. Beraberinde ise düzenli bir beslenme ile kabızlık probleminide ortadan kaldıracağımızı söyledi. Ancak tüm bunları Nutraxin Psyllium Husk Fiber adında yardımcı bitkisel bir ürünle yapacağımızı söyledi. Tek yapmam gerekenen yemeklerden önce bu ürünü bol su ile alarak iştahımın kapanmasını sağlayacak hemde kabızlık sorunumu ortadan kaldıracaktım. Diyetisyenimin dediklerini yaptıktan sonra dediklerinde ne kadar haklı olduğunu anladım. Bana verdiği Nutraxin Psyllium Husk Fiber işe yaramıştı.Bu bitkisel takviye sayesinde hem kabızlık sorunumdan kurtulmuştum hemde kilo vermeyi başarmıştım. O günden bu yana Nutraxin Psyllium Husk Fiber'i kullanmayı hiç bırakmadım ve hızlı ama sağlıklı bir şekilde kilo vermeye devam ediyorum. Aynı sorunları yaşayan herkese kesinlikle tavsiye ederim.

kabızlık - Nutraxin.com.tr

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kablonet Fiber internet Başvuru adresi
» En iyi Kombi Servisinde Olması Gereken Özellikler Nelerdir?
» Sedat İğdeci, Belarus ile Türkiye arasındaki ikili ilişkilere yardımcı oluyor
» Köpeğiniz için en iyi mama seçenekleri
» Ekonomik Bir Yaz Tatili İçin Kız Kalesi