Webmaster kaynak / forum / web araçları
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Webmaster kaynak / forum / web araçları

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

İzmir'de apartman yönetim şirketleri mi aramıştınız?

YazarMesaj
nullsix

İzmir'de apartman yönetim şirketleri mi aramıştınız? Empty
MesajKonu: İzmir'de apartman yönetim şirketleri mi aramıştınız?   İzmir'de apartman yönetim şirketleri mi aramıştınız? I_icon_minitimePtsi Şub. 05, 2018 5:41 pm

İzmir içerisinde faaliyetletini başarıyla sürdüren Yön35 isimli apartman yönetim şirketiyle siz de mutlaka çalışınız. İzmir'deki apartmanlarınız, siteleriniz, rezidanslarınız için yöneticilik hizmeti sunan bir firmaya ihtiyacınız varsa, bu konuda Yön35'ten asla ve asla şaşmayınız diyorum.

Yön35 ile iletişim kurmak adına yapmanız gereken tek şey, apartman yönetim şirketleri İzmir linkine tıklamak olmalıdır. Yon35.com sayfası üzerinden, hizmet taleplerinizi sadece tek tuşla iletme fırsatınız olacaktır.

https://www.yon35.com platformunda da vurgulandığı gibi, Yön35 firması müşterilerine güvenlik, temizlik, çevre düzenleme, havuz bakımı, risk analizi ve danışmanlık gibi hizmetleri en iyi şekilde sunar. Apartman veya sitenizi profesyonelce yönetecek bir firmaya ihtiyacınız varsa, Yön35 bu konuda biçilmiş kaftandır.

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kaliteli Ankara Temizlik Şirketleri
» Kurumsal Yönetim Danışmanlığı Hizmeti
» En iyi apartman kapısı modelleri - Apartmangiriskapisi.net
» En iyi şirket yönetim programı Uzmansirketim.com adresinde
» Apartman ve site temizliği - Sitetemizligi.net